Meer- en Hoogbegaafden Onderwijs & Begeleiding (gevorderden)

  • opleiding ( 1/2 dag )
  • in overleg
  • € 195 p.p. of offerte
  • zie www.invente.nl
  • op aanvraag en in overleg

 

Inschrijven

 

Deze opleiding ‘Meer- en Hoogbegaafden Onderwijs & Begeleiding’ is bedoeld voor diegene die reeds kennis en ervaring hebben met meer- en hoogbegaafden in het onderwijs. Tijdens de opleiding wordt dieper ingegaan op de achtergrond en de kenmerken van meer- en hoogbegaafden. Vragen of casuïstiek aangedragen door de deelnemers staan centraal.

 

Aan het eind van de opleiding:

  • heeft u feedback gekregen op uw vragen, aanpak en (lastige) casuïstiek;
  • heeft u uw deskundigheid vergroot.

 

Praktijkgericht leren centraal

Het programma van de opleiding is praktisch en interactief van aard. Praktijkgericht leren staat centraal. Uw vragen en casuïstiek worden besproken en ervaringen en praktijksituaties worden gedeeld. U krijgt hierop deskundige feedback. Om het rendement van de opleiding voor de deelnemers zo groot mogelijk te laten zijn, wordt met kleine deelnemersgroepen (5 – 10 deelnemers per groep) gewerkt. Hierdoor ontstaat een intensieve interactie tussen deelnemers onderling en met de docent.

 

Doelgroep
Iedereen die enige ervaring heeft met onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen, zoals docenten, leerkrachten, zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders, counselors, team- en schoolleiders.

 

Deelname
Open inschrijving en in-company

 

Deelnamekosten
Open inschrijving: € 195 p.p. (incl. opleidingsmateriaal, koffie/thee/water en inschrijfgeld).
In-company: neem contact op met Anne-Marie de Vlas van INVENTE.

 

 

Deskundige begeleiding

De masterclass wordt gegeven in samenwerking met INVENTE, een ervaren onderwijsspecialist, docent en trainer op het gebied van onderwijs aan meer- en hoogbegaafden en hoogbegaafdenbegeleiding.

Voor informatie en een vrijblijvend oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met de docent Anne-Marie de Vlas, telefoon 050-3145449, e-mail info@invente.nl .